SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Ulkovalaisimet

Ulkovalaisimet terassille tai rappusille nostaa ulkoalueen tunnelman uuteen loistoon. Ulkovalaistus talon seinässä tai räystään alla kruunaa talon ilmeen ja lisää turvallisuudentunnetta, kun talon ympärys pysyy valoisana vuorokauden pimeinä tunteina. Pihan valaistusta voi täydentää puutarhavalaisimilla, mikä luo tunnelmaa. Näin voit nauttia puutarhastasi suuremman osan ajasta. Led-valaistus sopii hyvin ulkovalaistukseen, sillä valaisimet ovat usein päällä useita tunteja yhtäjaksoisesti. Led-tekniikan ansiosta virrankulutus on pientä ja valaisimien käyttöikä pitkä, mikä tekee led-valaisimista edullisen ja ylläpidoltaan huolettoman vaihtoehdon. Ulkovalaisimet ovat usein päällä pitkiä jaksoja kerralla, joten ne säästävät rahaa, sillä ne eivät kuluta yhtä paljon energiaa kuin vastaavat halogeeni- tai virransäästölamput. Käytä ihmeessä hämärätunnistinta, jolloin ulkovalaistus syttyy ainoastaan silloin, kun on pimeää. Tällä tavoin pidennät valaisimien käyttöikää ja säästät sekä sähköä että ympäristöä.

Valikoimastamme löydät useita malleja eri käyttötarkoituksiin riippumatta siitä, minkä tyyppistä ulkovalaistusta etsit. Ulkovalaisimia löydät sekä kiinteillä led-valonlähteillä että vaihdettavilla led-polttimolla, jolloin voit käyttää sellaista valonlähdettä, mikä sopii käyttötarkoitukseesi parhaiten. Valaisimet, joissa on kiinteä valonlähde, tuottavat lämpimän valkoista valoa. Juuri lämpimän valkoinen valo antaa kauniin loisteen ulkoalueelle. Valaisimen teho valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Koristevaloksi sopii himmeäkin valo lämpimällä loisteella. Mitä enemmän valoa halutaan, sitä enemmän tarvitaan tehoa. Meillä on pitkä kokemus talojen ulkovalaistuksesta, ja autamme mielellämme.

Valitse alta, minkä tyyppistä ulkovalaistusta etsit.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

77 Selaa luokkia

Lähellä

Suodata valinta täältä

Himmennettävä

IP-suojausarvo

Käyttöjännite

Tuotemerkit

Sarja

Lampunkanta

Lähellä

Laaja valikoima ulkovalaisimia

Laaja valikoima ulkovalaisimia usealta valmistajalta ja moneen käyttötarkoitukseen. Luo kotoisa tunnelma talosi ympärille ja ulkoalueille ulkovalaistuksella. Valitse esimerkiksi terassivalaisinsarja, joka on helppo asentaa itse ja joka kytketään 12 V sähköjärjestelmään. Löydät myös useita malleja talon julkisivuvalaisimia ja puutarhavalaisimia monelta eri valmistajalta – kaikkea koristeellisista valaisimista voimakkaisiin ulkovalaisimiin, jotka valaisevat isommankin alueen. Jos etsit tiettyä tuotetta, mitä et löydä valikoimastamme, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Päivitämme ja laajennamme jatkuvasti valikoimaamme.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi