SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Mini LED alasvalot

Mini led alasvalot ovat pieniä, kauniita spottivaloja, jotka sopivat moneen käyttötarkoitukseen. Ne sopivat erinomaisesti kylpyhuoneeseen, ikkunasyvennykseen tai räystään alle. Mini spotit ovat myös upeita seinä- ja kuviovalaisimia, jotka valaisevat pintaa loivasta kulmasta ja näin saa esiin pinnan muodot. Tämä antaa hieman valoa huoneeseen mutta päätarkoitus on toimia koristevalaisimena. Löydät myös hieman vahvemman 3,5 W mini spotin, jota voidaan käyttää sekä valaisu- että koristetarkoituksessa. Kun etsit pieniä valonlähteitä, nämä mini spotit ovat täydellisiä. Osa malleista, jotka ovat IP44, toimivat myös kylpyhuoneen, räystään ja ikkunasyvennyksen valaisuun. Valaisun käyttäminen ikkunasyvennyksessä on suosittu tapa saada aikaan tunnelmallinen koristevalaisu. Valkoiset tyylipuhtaat spotit, joilla on kaunis ja lämmin valo. Mini led alasvalot voidaan myös asentaa seinään tai portaikkoon.

Mini-alasvalot valaisevat portaat tyylikkäästi ja auttavat näkemään, mihin astut. Jotkin valaisimet ovat himmennettäviä, kun käyttää himmennettävää ohjainta. Autamme mielellämme löytämään sellaisen kokoonpanon, joka sopii juuri teidän projektiinne.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

9 Selaa luokkia

Lähellä

Suodata valinta täältä

Himmennettävä

Värilämpötila Kelvin

Teho Wattia

Valovirta Lm

Asennusreikä Ø mm

Upotussyvyys mm

Väri

Suunnattavat

IP-suojausarvo

Valonlähde

Käyttöjännite

Tuotemerkit

Lähellä

Mini led spottivalot ja mini alasvalot

Pienet spottivalot ovat upeita koristevalaisimia, kun asennetaan seinään lähettyville. Voit ostaa mini spottipalot paketeissa, joihin sisältyy ohjain (driver), tai koota tuotteista oma pakettisi. Tuotteiden alla lukee suositeltu ohjain riippuen siitä, kuinka monta valaisinta haluaa. Useampi paketti tai valaisin voidaan asentaa samaan himmentimeen tai katkaisimeen ilman ongelmia. Tämä tarkoittaa, että yhdellä himmentimellä voi säätää useita mini alasvaloja samaan aikaan.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi