SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

LED kalustevalaisin

Led kalustevalaisimet sopivat erinomaisesti keittiöön, pesutupaan tai olohuoneen kaappeihin. Helposti asennettavat led kalustevalaisimet antavat tehokkaan työskentelyvalon ja tyylikkään valaistuksen keittiöön. Valitse laaja valaisukulma kaapin alle asennettavalle valaisimelle, jotta valo lankeaa tasaisesti koko tasolle.
Voit valita joko pintaan asennettavan tai upotettavan valaisimen. Valaisimet voidaan mainiosti asentaa myös kattoon, jos katto ei ole liian korkealla, sillä valon teho ei ole kovin voimakas. Pinta-asennuksissa tarvitaan kehys valaisimen ympärille. Jos valaisin upotetaan kattoon, kehystä ei tarvita. Olipa asennustapa mikä tahansa, valaisimet ovat todella tyylikkäitä, pitkäikäisiä ja tuottavat kaunista valoa.
Valikoimasta löydät 5 valaisimen paketteja himmentävällä ohjaimella (driverilla). Jos tarvitset enemmän tai vähemmän valaisimia, kokoa pakettisi vapaasti ja valitse sopiva ohjain. Jos valaisimia on enemmän kuin 6, tarvitset useamman ohjaimen. Valaisimet voidaan kuitenkin kytkeä samaan katkaisimeen tai himmentimeen.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

10 Selaa luokkia

Lähellä

Suodata valinta täältä

Himmennettävä

Värilämpötila Kelvin

Teho Wattia

Valovirta Lm

Asennusreikä Ø mm

Korkeus

Upotussyvyys mm

Väri

Suunnattavat

IP-suojausarvo

Valonlähde

Käyttöjännite

Tuotemerkit

Lähellä

Led kalustevalaisimet sopivat erinomaisesti keittiökaappeihin

Led kalustevalaisimet antavat tyylikkään valaistuksen keittiötasolle. Ne ovat himmennettäviä ja niitä myydään sekä paketeissa ohjaimen (driverin) kanssa että yksittäisinä, jolloin tarvitset myös sopivan ohjaimen. Voit valita valaisimet joko hopean tai valkoisen värisinä sekä valon eri värilämpötiloissa. Tämän lisäksi voit valita dim-to-warm-mallin, jossa valo muuttuu lämpimämmäksi, kun sitä himmentää. Näin luot tunnelmallisen valaistuksen keittiöön. Autamme mielellämme, jos teillä on kysymyksiä valaisimista. Älä epäröi ottaa yhteyttä, niin autamme.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi