SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

LED spotit

Led spotit sekä upotettavina että pintaan asennettuina. Useimmat led spotit, jotka löytyvät valikoimastamme, toimitetaan himmennettävällä ohjaimella ja himmennetään tavallisella himmentimellä. Voit valita led spotit lämpimän valkoisella valolla, neutraalin valkoisella valolla tai lämpimään himmentyvällä dim-to-wam-valolla. Dim-to-warm-valo on suhteellisen uusi keksintö. Se vastaa perinteistä spottivaloa, jossa valo muuttuu lämpimämmäksi sitä mukaan, kun sitä himmennetään. Himmennettävät led spotit toimivat erinomaisesti niin tunnelmavalaistuksena kuin yleisvalaistuksena ja ne sopivat talon kaikkiin huoneisiin. Led spottien etuja on monia. Ne kuluttavat paljon vähemmän sähköä ja tuottavat vain vähän lämpöä tavallisiin spottivalaisimiin verrattuna. Tämä tekee led-valoista ympäristöystävällisiä ja taloudellisia. Led spottien käyttöikä vaihtelee, mutta ovat yleisesti erittäin pitkäkestoisia, tavallisesti ne kestävät 30 000 – 50 000 tuntia. Valitsemamme led spotit ovat laadukkaita ja toimintavarmoja ja kestävät pitkään. Ne täyttävät totta kai myös viranomaisvaatimukset ja ovat turvallisia käyttää, mikä on tärkeä huomioida, kun ostaa elektroniikkaa.

Autamme sinua mielellämme löytämään oikean mallin, joka vastaa tarpeisiisi. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, niin vastaamme kysymyksiisi ja opastamme tekemään oikean valinnan.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

56 Selaa luokkia

Lähellä

Suodata valinta täältä

Himmennettävä

Värilämpötila Kelvin

Teho Wattia

Valovirta Lm

Asennusreikä Ø mm

Korkeus

Upotussyvyys mm

Väri

Suunnattavat

IP-suojausarvo

Valonlähde

Käyttöjännite

Tuotemerkit

Lähellä

Laaja valikoima led spotteja

Meillä on laaja valikoima led spotteja eri malleissa ja väreissä. Voit jopa valita led spotteja eri värilämpötiloissa: tunnelmallinen lämmin valkoinen valo 2 700 – 3 000 K tai neutraalin valkoinen valo 4 000 K. Tämän lisäksi löydät niin kutsuttuja dim-to-warm led spotteja, jotka muuttavat värilämpötilaa, kun niitä himmentää. Ne toimivat niin, että ne vaihtavat värilämpötilaa todella lämpimästä, esimerkiksi 2 000 K, lämpimään 2 800 K. Värilämpötila on sitä lämpimämpi mitä himmeämpi valo on. Valo muuttuu portaattomasti ja vastaa toiminnoltaan perinteistä valonlähdettä. Tämä ei myöskään vaadi mitään erityistä himmennintä vaan toimii tavallisella himmentimellä. Olemme työskennelleet kauan valaistuksen parissa, ja meillä on kokemusta auttaa teitä jo suunnitteluvaiheessa. Aina ei ole helppoa arvioida, kuinka monta led spottia huoneeseen tarvitaan ja miten ne kannattaa sijoittaa. Autamme sinua mielellämme. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, niin autamme.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi