SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Småförvaring

Småförvaring så som askar, skålar och annat som fungerar både som praktisk förvaring och snygga inredningsdetaljer. Lägg dina nycklar i snygg korg vid i hallen, eller placera fjärrkontrollerna i en läcker ask i vardagsrummet. Här hittar du produkter som du verkligen kommer att ha nytta av. Våra varumärken står för modern design som skall vara prisvärd, du hittar tex flera populära danska och tyska varumärken med sina fantastiska inredningsdetaljer. 

​Småförvaring både för vägg och bord för både barnrum, hall och kök. Att ha förvaring för småprylar i barnrummet kan vara bra så det är lättare för barnen att hålla ordning och hitta sina småsaker. I köket kan det vara praktiskt att förvara kaffekapslar eller mobilladdare och sådant som man använder dagligen och inte vill lägga i ett skåp efter varje användning. I hallen kan det vara praktiskt med lite småförvaring för vantar, handskar och annat som annars kanske inte har sin naturliga plats. En liten låda för varje familjemedlem antingen i skåpet eller fäst på väggen är en lösning på detta. Nedan finner du småförvaring för de flesta sammanhang.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

0 Selaa luokkia

Småförvaring i förvaringslådor

Förvaringslådor i olika former och smaker. Vi har runda förvaringslådor som både kan fästas på väggen och som kan stå i en hylla eller på ett bord. Väldigt mysiga modeller som är fina som inredning och praktiska som förvaringslådor i tillexempel barnrummet. Dessa är gjorda i helt giftfri plast, fri från BPA och melamin och materialet de är tillverkade av är endast återvunnen plast.

Sedan har vi de mer klassiska förvaringslådorna i olika storlekar. Även dessa av samma fina typ av plast men de finns även i andra material. När det gäller färgerna på förvaringslådorna så är variationen stor och att hitta matchande färger blir därför enkel. Så är ni ute efter förvaringslådor för er småförvaring har ni hittat rätt. Det allra mesta är lagervaror som kan skickas omgående annars är det en kortare leveranstid på varorna. Har du frågor om material eller alternativ så är du alltid välkommen att höra av dig.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi