SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Badrumsinredning

Badrumsinredning i massa olika former och med smarta funktioner. Att ha funktionella prydnadssaker i snygg design i badrummet är minst lika spännande och trevligt som i övriga rum. Det finns massvis med snygga badrumsartiklar att komplettera sin badrumsinredning med. Matcha färgerna och stilen på till exempel tvålpump och toalettborste med övrig badrumsinredning. Komplettera sedan dem med handdukar och tandborstmugg i samma stil och färger, detta är både populärt och blir riktigt snyggt. Det lyfter helhetsintrycket av badrummet ytterligare en nivå. Sortimentet fylls kontinuerligt på och vi försöker hålla det med snygga badrumsartiklar i gedigen kvalitet. I denna kategori hittar du designade badrumstillbehör som både fyller en praktisk funktion och uppfyller de mjuka värden vi tycker är så viktiga. Vi har flera olika serier med matchande artiklar som blir supersnyggt i badrummet när de kombineras. I dessa serier finns allt från badrumsförvaring så som tillexempel handdukshyllor och förvaringsaskar till toalettborstar och sminkspeglar.

Många av badrumstillbehören behöver inte skruvas eller monteras fast utan fästs enkelt med sugpropp. Detta är ett väldigt smidigt sätt att sätta upp badrumsinredningen på. Beroende på tyngd och vad det är för typ av badrumstillbehör så är det dock att föredra att skruva fast den så att det verkligen håller över tid. Däremot är det just ett smidigt sätt att få upp många av grejerna med sugpropp och det fungerar också väldigt väl så länge det är bra kvalitet på produkterna. Sedan är det väldigt viktigt att ytan man tänkt använda sugproppen på är så jämn som möjligt och ren. Så börja med att se var ni tänkt placera er badrumsaccessoar är ytan ganska jämn så börd det inte vara några problem att fästa badrumsinredningen med sugpropp. Nedan finner ni ett flertal olika accessoarer till badrum som fästs med sugpropp eller dubbelhäftande tejp. Detsamma gäller det senare sättet att montera, det bör vara ganska jämn yta samt noga rengjord innan montage.

Lisätietoja
Lähellä
Nollaa suodatin

0 Selaa luokkia

Badrumsinredning i olika material

Sedan finner ni badrumstillbehör i plast och eller rostfritt stål. De produkter som är i plast är gjorda helt av återvunnen och giftfri plast, fri från melanin och BPA. Detta är viktigt i alla avseenden att använda sig av bra plaster i sin vardag, så att man inte blir utsatt för gifter som släpper från sämre typer av plast. Att de dessutom är tillverkade av återvunnen plast gör de även mer klimatsmarta, vilket är riktigt bra. När det kommer till badrumsinredningen i rostfritt stål så är man på en lite högre prisnivå. Men det är riktigt hög kvalitet på produkterna och enormt fin finish. De flesta produkterna i de rostfria serierna kan man även välja på polerad och skinande blank eller en borstad och matt finish. Där är det tycke och smak som avgör samt ifall någondera matchar den övriga badrumsinredningen bättre. Är det någon produkt ni saknar eller har frågor kring produkterna är ni alltid välkomna att höra av er så hjälper vi er.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi