SvenskaSuomi

  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Sisustus

Tyylikkäästi muotoiltuja ja laadukkaita kalusteita useilta suurilta merkeiltä. Sisustus on asia, josta useimmat pitävät, joka ei halua sitä pientä ylimääräistä kotiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä Sisustus slaanalmetille vai onko se yleensä kodin sisustus, löydät sen meiltä. Tämän ei tarvitse olla niin vaikeaa, jos löydät jotain mistä pidät, kivan koristeen tai useita kodin sisustamiseen, sinulla on hyvä meno. Kaikkia trendejä ei pidä seurata tai muuttaa Harstsundin mukaan, tärkeintä on, että löydät jotain mistä pidät. Sitten on jotain niin uskomattoman mukavaa, että se on kaunista, mutta pääasia on, että valitset mistä pidät ja samalla haluat jotain, joka on vähän käytännöllinen. Kaikella ei kuitenkaan tarvitse olla funktiota, vaan vain lisätä huoneeseen se ylimääräinen kodikas tekijä, joka tekee huoneista kodikkaita ja kauniita näköalalla. Sisustus on laaja segmentti ja laaja tuotevalikoima useisiin eri huoneisiin ja eri toimintoihin. Olemme koonneet laajan valikoiman kalusteita useimpiin talon huonetyyppeihin. Arvostamme materiaalin laatua, josta se on valmistettu ja että laatu tulee säilyttää. Meille on tärkeää, että materiaalit eivät ole haitallisia ja sisältävät lahjoja, esimerkiksi sisustus on muovia, joten se on täysin kierrätettyä ja myrkytöntä.

Tuotevalikoimaa päivitetään jatkuvasti uusilla tuotteilla heti, kun ne tulevat markkinoille. Sisustus-kategoriasta löydät sitten alaluokat, joiden avulla on helppo löytää oikea laajasta valikoimasta sekä tiettyihin valituihin huoneisiin että tuotetyypin mukaan lajiteltuina.

Lue lisää
Nollaa suodatin

0 Selaa luokkia

SISUSTUS VERKOSSA KOKO KODIN

Jotta verkkokalusteiden joukosta olisi helpompi löytää se oikea, olemme lajitellut molemmat valitut huoneet, joista löytyy jokaiseen huoneeseen sopivat tuotteet. Mutta se on myös lajiteltu tuotetyypin mukaan, mikä tarkoittaa, että voit joissain tapauksissa löytää samat tuotteet useasta paikasta.
Miten sisustat kyseiset huoneet? Ihmisillä on hyvin erilaista, mistä tyylistä pidät sisustuksessasi. Ennen kaikkea mistä huoneesta on kyse, eteisen kannattaa olla pääosin käytännöllinen ja hyvällä säilytystilalla, kun taas makuuhuoneen tulee olla ennen kaikkea viihtyisä. Muutos ja monimuotoisuus ovat suosittuja. Ehkä haluat seurata trendejä ja vaihtaa koristeita ja sisustusyksityiskohtia aika ajoin. Vuodenajat ovat yleensä suosittuja seurata, osittain siksi, että on perinteisiä viikonloppuja, jolloin usein vaihdetaan ja tuodaan esiin sopivat koristeet. Mutta voi olla myös mukavaa vaihtaa huoneiden värejä heti vuodenaikojen jälkeen. Tällä tavalla syntyy luonnollisia vaihteluita, jotka voivat olla mukavia. Sen ei tarvitse olla suuria muutoksia eikä myöskään erityisen kallista, mutta kodin eri huoneiden vaihtelu aika ajoin voi olla hyväksi hyvinvoinnille. Tärkeintä on, että löydät kalusteet, joista pidät. Mitä tulee tarjoamaamme sisustussuunnitteluun, se myös muuttuu.Lisäämme jatkuvasti sisustussuunnittelua verkkoon jokaiseen makuun, joten silloin tällöin vierailullamme saat lisää inspiraatiota. Jos jokin sisustustuote puuttuu tai sinulla on kysyttävää, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi