SvenskaSuomi
  •   Ilmainen toimitus yli 105€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Nopea toimitus

Tietoa meistä​

SPOTiLED.FI:llä on vuosien kokemus laadukkaasta LED-valaistuksesta

Myymme korkealaatuisia LED-valaisimia lähes kaikkiin tarpeisiin niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Tyylisuuntauksemme edustaa raikasta pohjoismaalaista designea.

Ruotsissa olemme myyneet LED-valaistusta jo monen vuoden ajan SPOTiLED.SE –verkkokauppamme kautta. Tukholmassa meillä on myös kivijalkamyymälä. Toimimme tiiviissä yhteistyössä ruotsalaisen laatuvalmistajan inLED:n kanssa, jonka erityisen korkeasta laadusta ja oikeasta hinnoittelusta olemme  vakuuttuneita. Sama pätee kaikkiin tavaratoimittajiin, joiden tuotteita lyöytyy valikoimastamme.

Led-valojen lisäksi intohimomme on palvella jokaista asiakasta parhaimmalla mahdollisella tavalla! Autamme mielellämme sinua löytämään oikean valaistusratkaisun juuri sinun tarpeeseesi. Teemme myös yhteistyötä sähköasentajien kanssa.

Olipa siis kyseessä mikä tahansa asia led-valoihin liittyen, olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä!

inLED laatuvalaisimet

inLED ei koskaan tingi materiaalivalinnoissa tai komponenttien laadusta. On ehdottoman tärkeää, että valaisimen jokainen osa on huolella valittu, jotta se loistaa täydellisen kaunista valoa koko pitkän käyttöikänsä. Tämän lisäksi valaisimen muotoilu on otettu tarkasti huomioon – tyylikäs muotoilu vaikuttaa positiivisesti kokonaiselämykseen. Tyylisuuntaus on klassista modernia ja tyylipuhdasta pohjoismaista suunnittelua, jotta valaisimet sopivat suomalaisiin koteihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Tutustu valaisimiin lisää osoitteessa www.inLED.se.

Oletko jo kuullut led-valaistuksen hyödyistä?

LED-tekniikasta puhuttaessa esiin nousee monia hyötyjä. Normaalisti sähkönkulutus on yksi kymmenesosaa tavallisesta hehkulampusta: 6 watin LED-lamppu vastaa noin 60 watin hehkulamppua. Kun  lisäksi ottaa huomioon, että useimpien LED-lamppujen käyttöikä on noin 50 000 tuntia, on LED-valaisimeen tehty investointi maksanut itsensä takaisin melko nopeasti. Jos käytät LED-valoa jokainen päivä kahdeksan tuntia, kuluu 17 vuotta ennen kuin sinun tarvitsee vaihtaa uuteen! Taloudellisen hyödyn lisäksi LED-tekniikka on erittäin ympäristöystävällistä. Vähäisen energiankulutuksen lisäksi LED-valaisimissamme käytetään ainoastaan ympäristöystävällisiä materiaaleja. LED-valaisimet eivät sisällä raskasmetalleja.

Yhteystiedot:

Tällä hetkellä asiakaspalvelu Ruotsissa.

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja me autamme sinua!

Puhelin: +46 8 410 71 111

 

Sähköposti: info@spotiled.fi 

Puhumme vain Englanti ja ruotsi, mutta jos haluat lähettää viestin jollakin Suomen voimme vastata sinulle Englanti.

Osoite:

SPOTiLED

Berganäsvägen 5, 13552 Tyresö

Sverige

Y-tunnus: 2598488-6

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi