SvenskaSuomi

  •   Ilmainen toimitus yli 50€
  •   Ilmainen 30 pv palautus
  •   Klarna
  •   Nopea toimitus

Levande Filter

SPOTiLED och Levande Filter® skapar förutsättningar för en optimal arbetsmiljö.

 

Vi på SPOTiLED har länge arbetat med belysning till arbetsplatsen och offentliga miljöer. Målsättningen är att skapa en hälsosam och produktiv miljö där man med gott samvete kan låta sina anställda och gäster vistas. Med dagens föroreningar i luften som letar sig in i våra lungor ser vi att ett Levande Filter borde finnas på varje arbetsplats. Det är också en del del av vårt fokus på miljövänliga och energisnåla produkter för att minimera slöseriet av naturens resurser. 

 

Som i ett led av detta så har nu SPOTiLED nu inlett ett samarbete med Levande Filter® som tillverkar ett luftrenande partikelfilter med fantastisk effekt på luftkvalitén. Från att enbart ha fokuserat på belysningen så tar vi nu ett ordentligt grepp om den totala arbetsmiljön. Med bra belysning på arbetsplatsen och offentliga miljöer kommer man långt, med detta samarbete kommer vi att erbjuda perfekta förutsättningar för en kreativ och hälsosam miljö att vistas i.

 

Levande Filter® tillverkar sina produkter i Sundsvall och har patent på denna teknik som till en början togs fram av NASA. Man kan säga att Levande Filter® är en regnskog i miniatyr och består av gröna växter, jord och vatten. Filtret tar bort bakterier, luftburna partiklar på ett bättre sätt än de luftfilter som installeras idag. Koldioxid omvandlas till syre och det gör att luften blir mycket behaglig. Tack vare att luften cirkuleras fungerar det kylande på sommaren och värmande på vintern.

 

Några av Levande Filters egenskaper:

Renar befintlig inomhusluft från skadliga partiklar och 
föroreningar

Byter luften i rummet flera gånger per timme

Syresätter luften

Energiförbrukningen reduceras

 

Detta medför fördelar såsom:

Man undviker inandning av skadliga partiklar

Man blir piggare 

Allergiska problem minskas

Ekonomiska besparingar pga minskad energiförbrukning

 

Produkten

Filtret kommer smakfullt paketerat och finns i två olika format, antingen ett fristående glasfilter eller en mediabänk med möjlighet att installera bland annat projektor eller TV. Det består av en möbel med belysning från SPOTiLED, växter och teknik som bevattnar och rengör växterna regelbundet. Man hyr produkten och slipper på så sätt fundera på en större investeringskostnad.

 

Installation och Service

Installation av produkten ingår i hyran och service utförs löpande inkluderat i priset. Kunden behöver aldrig tänka på underhåll eller hantering, allt sköts av Levande Filters® tekniker.

Tuote on lisätty ostoskoriisi

TarkastaaJatka ostoksia
Selaa luokkia
Myymälä
Tiedot
SvenskaSuomi